INFERNO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oficiální Travian fórum aliance Inferno

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Volné téma - Pokec

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
czechman
Admin
czechman

Poeet p?íspivku : 103
Registration date : 12. 06. 08

Volné téma - Pokec Empty
PříspěvekPředmět: Volné téma - Pokec   Volné téma - Pokec Icon_minitimeThu Jun 12, 2008 12:36 pm

Tak jak se máte?
Návrat nahoru Goto down
c.marten
Anonymní

Volné téma - Pokec Empty
PříspěvekPředmět: Re: Volné téma - Pokec   Volné téma - Pokec Icon_minitimeSat Jun 14, 2008 7:10 pm

Jo jo docela fajn.Až na to že jsem včera nenaspala to bych potřebovala Sleep chlastání s němcema:D
Návrat nahoru Goto down
czechman
Admin
czechman

Poeet p?íspivku : 103

Volné téma - Pokec Empty
PříspěvekPředmět: Re: Volné téma - Pokec   Volné téma - Pokec Icon_minitimeSat Jun 14, 2008 8:45 pm

Hmm. Tak to bývá.. Já přišel domů asi ve 4 ráno.
Btw: Proč se nezaregistruješ?
Návrat nahoru Goto down
HooP-e

HooP-e

Poeet p?íspivku : 21
Registration date : 14. 06. 08

Volné téma - Pokec Empty
PříspěvekPředmět: Re: Volné téma - Pokec   Volné téma - Pokec Icon_minitimeSun Jun 22, 2008 1:05 am

hmm, kurva a ja tu sedim doma na prdeli a cekam nez se mi dostavi kovarna... Very Happy:D:D:D:D:D
Návrat nahoru Goto down
http://janoppelt.wz.cz
Belial

Poeet p?íspivku : 40
Registration date : 15. 06. 08

Volné téma - Pokec Empty
PříspěvekPředmět: Re: Volné téma - Pokec   Volné téma - Pokec Icon_minitimeTue Jun 24, 2008 10:18 am

Pohodička, vyfarmil jsem Lothara I., postavil kovárnu, vyzkoumal sekernáky, zvýšil pole, odolal útoku od té feťačky Kokainu a čekám na výsledky dalších útoků.

Venku mě čeká dědovo auto na přestříkání podvozku, ale asi to budu muset odložit kvůli bouřce.
Návrat nahoru Goto down
Hrb

Poeet p?íspivku : 79

Volné téma - Pokec Empty
PříspěvekPředmět: Re: Volné téma - Pokec   Volné téma - Pokec Icon_minitimeTue Jul 01, 2008 1:57 pm

Tak to já žádnou pohodičku nemám, hrozně špatně se mi loupí dneska, mám na nohách 3 puchýře ze včerejška ouvej ouvej :-(
Návrat nahoru Goto down
zlosyn69

Poeet p?íspivku : 22
Registration date : 01. 07. 08

Volné téma - Pokec Empty
PříspěvekPředmět: Re: Volné téma - Pokec   Volné téma - Pokec Icon_minitimeTue Jul 01, 2008 2:22 pm

Belial napsal:
Pohodička, vyfarmil jsem Lothara I., postavil kovárnu, vyzkoumal sekernáky, zvýšil pole, odolal útoku od té feťačky Kokainu a čekám na výsledky dalších útoků.

Venku mě čeká dědovo auto na přestříkání podvozku, ale asi to budu muset odložit kvůli bouřce.
Myslíš blesky nad tvou vesnicí v travianu???? Laughing Laughing
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Volné téma - Pokec Empty
PříspěvekPředmět: Re: Volné téma - Pokec   Volné téma - Pokec Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Volné téma - Pokec
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
INFERNO :: Veřejné fórum :: Pokec a zábava-
Přejdi na: